Computer reparatie Delft

Computer repareren

Start je computer niet meer op ? Heeft u last van problemen met Windows? Is uw pc opeens erg traag?  Dat is natuurlijk erg vervelend maar deze computerproblemen zijn vaak goed op te lossen. Bel mij  Dukker Computerhulp in Delft of stuur me een bericht.  Ik reageer meestal binnen het uur. Bij spoed kunt u vaak dezelfde dag nog langskomen.

Wat voor computer reparaties doe ik ?

Hulp met het oplossen van problemen met uw desktop-pc. Zoals het vervangen ven de voeding, geheugen, moederbord. Vervangen van harde schijf met SSD.  Overzicht van mijn diensten

Computer reparatie aan huis in Delft

Ik kom alleen in Delft aan huis. Langsbrengen van de pc is meestal wel zo handig. Ben al 10 jaar actief en ik heb veel tevreden klanten, zie mijn reviews. Dit alles tegen een gunstig tarief.  Mijn doel is om u zo snel mogelijk te helpen en te zorgen dat u 100% tevreden bent.

Frank van Dukker Computerhulp
Frank Dukker
114 Google Reviews

Bereikbaar van 10:00-21:00
 06-49984904

Lumumbasingel 10
2622 ED Delft

Beoordelingen van Klanten

De computer draait al weer ruim een jaar zonder problemen. Ik weet zeker als er onverhoopt weer iets is, wordt Frank wederom gevraagd. Tot zover.
Een zeer tevreden klant.
Aad van Vliet, klant bij Dukker Computerhulp
Aad van Vliet
Bijzonder tevreden met mijn steun en toeverlaat op mijn pc.
Frank Dukker is iemand die je op je gemak stelt. Kan hem bij iedereen aanbevelen!!!
Ferry Verschuyl, klant bij Dukker Computerhulp
Ferry Verschuyl
Frank vond snel de oorzaak van het niet opstarten van een systeem.
Binnen een dag kon ik weer verder ermee.
Logo van Viazym
Luuk van Langen
ViaZym BV

Voorbeelden van werkzaamheden

Testen van videokaart met riser cable
Videokaart testen
Geheugen testen van PC
Geheugen testen
Ssd vervangen van pc
Ssd vervangen