Laptop reparatie Delft

Laptop repareren

Start uw laptop niet goed meer op? Is uw laptop opeens erg traag? Of geeft Windows een blauw scherm ? Dat is natuurlijk erg vervelend maar deze problemen zijn vaak goed op te lossen. Bel mij  Dukker Computerhulp in Delft of stuur me een bericht.  Ik reageer meestal binnen het uur. Bij spoed kunt u vaak dezelfde dag nog langskomen.

Welke laptop reparaties doe ik ?

Laptop die vastloopt bij het opstarten, vervangen van harde schijf met SSD. Laptop opschonen, Data Recovery. Kapot geheugen vervangen. Toetsenbord vervangen. 

Laptop reparatie in Delft

Ik kom alleen in Delft aan huis. Langsbrengen van de laptop is meestal wel zo handig. Een laptop die helemaal niets meer doet heeft vaak een kapot moederbord.  Ben al 10 jaar actief en ik heb veel tevreden klanten, zie mijn reviews. Dit alles tegen een gunstig tarief.  Mijn doel is om u zo snel mogelijk te helpen en te zorgen dat u 100% tevreden bent.

Frank van Dukker Computerhulp
Frank Dukker
114 Google Reviews

Bereikbaar van 10:00-21:00
 06-49984904

Lumumbasingel 10
2622 ED Delft

Beoordelingen van Klanten

De computer draait al weer ruim een jaar zonder problemen. Ik weet zeker als er onverhoopt weer iets is, wordt Frank wederom gevraagd. Tot zover.
Een zeer tevreden klant.
Aad van Vliet, klant bij Dukker Computerhulp
Aad van Vliet
Bijzonder tevreden met mijn steun en toeverlaat op mijn pc.
Frank Dukker is iemand die je op je gemak stelt. Kan hem bij iedereen aanbevelen!!!
Ferry Verschuyl, klant bij Dukker Computerhulp
Ferry Verschuyl
Frank vond snel de oorzaak van het niet opstarten van een systeem.
Binnen een dag kon ik weer verder ermee.
Logo van Viazym
Luuk van Langen
ViaZym BV